routebeschrijving

Met de trein of bus
Vanaf het Centraal station: U verlaat het station aan de achterkant (Sonsbeekzijde) en volgt de Amsterdamse weg linksaf omhoog. Nummer 21 ligt 5 minuten lopen vanaf het station.

Met de auto vanuit Utrecht
Vanaf de A12 neemt u de afslag Arnhem/Oosterbeek (N224). Aan het eind van de afrit gaat u rechtsaf, de Amsterdamseweg op. U blijft de weg circa 8 kilometer volgen richting Arnhem-centrum. Tegenover wijnhandel Henri Bloem ligt het pand, aan de rechterkant van de weg. Parkeren kan voor de deur op de stoep.

Met de auto vanuit Apeldoorn
Op de A50 neemt u afslag 20 Arnhem centrum. Onderaan rechtsaf naar de Apeldoornseweg. Deze weg volgt u circa 4 kilometer. Direct na het Sonsbeekpark slaat u rechtsaf. U rijdt langs het park en gaat bij de verkeerslichten linksaf. Vóór het spoorviaduct slaat u rechtsaf, dit is de Amsterdamseweg. Na circa 300 meter ligt het pand aan de linkerkant van de weg, op de hoek van de Rozenstraat. Het is herkenbaar aan de grote bloempot op de erker. Parkeren kan voor de deur op de stoep.

Met de auto vanuit Rotterdam, Nijmegen
Aan het einde van de A15 gaat u op de A325 richting Arnhem. U volgt de singel tot aan het Willemsplein, herkenbaar aan een bronzen hert en een grote plataan. Hier gaat u rechtsaf onder het spoorviaduct, en meteen daarna linksaf. Dit is de Amsterdamseweg. Na circa 300 meter ligt het pand aan de linkerkant van de weg, op de hoek van de Rozenstraat. Het is herkenbaar aan de grote bloempot op de erker. Parkeren kan voor de deur op de stoep.

plattegrond